Головна Новини Світ Італія Через коронавірус Wizz Air скорочує кількість рейсів до Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Через коронавірус Wizz Air скорочує кількість рейсів до Італії

Літаки Wizz Air будуть літати в Італію набагато рідше. Попит на авіаквитки різко впав.

3 березня 2020, 11:13 comments2102
Поділіться публікацією:
Через коронавірус Wizz Air скорочує кількість рейсів до Італії

Лоукостер Wizz Air слідом за Ryanair скасовує частину рейсів до Італії через спалах коронавірусу. Про це йдеться на сайті авіакомпанії.

Кількість інфікованих в Італії стрімко зростає. І чим більше пацієнтів опиняється в лікарнях, тим менш охоче туристи купують квитки в італійському напрямку. Попит різко падає. Через це лоукостери змушені скорочувати кількість рейсів. До того ж, навіть ті пасажири, які забронювали квитки заздалегідь, відмовляються летіти.

У компанії Wizz Air вирішили піти на радикальні заходи і скасувати більше половини рейсів. Це стосується і польотів в Італію, і в зворотному напрямку. Загалом, скоротять 60% рейсів, повідомляють в авіакомпанії. Обмеження торкнуться польотів, запланованих на період з 17 березня по 8 квітня.

З тієї ж причини раніше лоукостер Ryanair вирішив скасувати кожен четвертий переліт в Італію і назад. Зміни в розкладі польотів також торкнуться періоду з середини березня до початку квітня.

Обидві компанії пообіцяли, що повернуть гроші всім, хто забронював квиток заздалегідь, але не зміг вилетіти. Або ж вони зможуть обрати іншу дату, щоб вирушити в Італію.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в компанії Ryanair через коронавірус вирішили скасувати 25% рейсів в Італію і назад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!