Головна Новини Світ Італія У столиці Італії відкрився ресторан української кухні
commentss НОВИНИ Всі новини

У столиці Італії відкрився ресторан української кухні

Відкриття першого українського ресторану в Римі відбулося в перший день весни

3 березня 2020, 19:11 comments9974
Поділіться публікацією:
У столиці Італії відкрився ресторан української кухні

В італійському Римі відкрився перший ресторан української кухні, в меню якого гості можуть вибрати всі традиційні страви, починаючи від наваристого борщу і закінчуючи смалець із сала і часнику. Про це повідомляється на сторінці ресторану "Княжий двір" в Facebook.

Перше знайомство з українською кухнею у мешканців та гостей Риму проходило на минулих вихідних, а тепер заклад працює у буденному режимі.

"Борщ, вареники, голубці, деруни та інші смаколики української кухні чекати зустрічі з вами в затишній домашній атмосфері під приємний супровід української музики!", — запрошує "Княжий двір".

Український ресторан, створений в хуторі стилі, не відстає від інших римських закладів в області сервісу і пропонує робити замовлення на бронювання столиків.

"І хоча сучасна наука ще не довела ефективності української кухні в боротьбі з відомим вірусом, але як показує багатовікова українська історія, саме наша кухня була запорукою міцного козацького здоров'я!", — зазначають власники закладу із доречною іронією.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандальну рекламу київської пельменній, яка стала причиною чи не для бойкоту закладу від постійних відвідувачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!