Головна Новини Світ Італія Пісню чути на всю вулицю: захопливе відео про те, як італійці проводять карантин через коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Пісню чути на всю вулицю: захопливе відео про те, як італійці проводять карантин через коронавірус

З'явилося відео, як італійці цілими сім'ями співають патріотичні пісні зі своїх балконів під час карантину

14 березня 2020, 17:42 comments5079
Поділіться публікацією:








Пісню чути на всю вулицю: захопливе відео про те, як італійці проводять карантин через коронавірус

В Італії жителі не впадають у відчай через коронавірусну пандемію і проводять вільний час під час карантину з піснею. Так, у мережі з'явилося декілька відео, як італійці виспівують пісні на всю вулицю.


Як пише Guardian, італійці від Неаполя до Тоскани співають патріотичні пісні зі своїх балконів під час карантину. Мелодії розносяться на порожніх вулицях, піднімаючи всім настрій та підтримуючи бадьорий дух. Наприклад, італійці співають Canto della Verbena — популярну патріотичну народну пісню, а також пісню поп-артиста Андреа Санніно "Abbracciami", державний гімн країни.

Зазначимо, що відео, на яких італійські сусіди співають разом, з'явилося в соціальних мережах після того, як прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте оголосив про обмеження через розповсюдження коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний порносайт вирішив доступним йому способом підтримати жителів Італії під час карантину через коронавірус. Так, компанія Pornhub дала італійцям безкоштовний преміум-доступ до своїх ресурсів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!