Головна Новини Світ Італія У маленькому містечку Італії зупинили поширення коронавіруса за допомогою тестування
commentss НОВИНИ Всі новини

У маленькому містечку Італії зупинили поширення коронавіруса за допомогою тестування

З самого початку епідемії коронавіруса в містечку Італії розгорнули експеримент

19 березня 2020, 20:48 comments4250
Поділіться публікацією:
У маленькому містечку Італії зупинили поширення коронавіруса за допомогою тестування

У невеликому італійському містечку Во Эуганео, розташованому недалеко від Венеції, зупинили поширення коронавіруса Covid-19 за допомогою експерименту — з самого початку епідемії розгорнули активне тестування населення. Про це повідомляє ВВС.

Всі 3400 жителів міста були змушені пройти тест на коронавірус, причому незалежно від того, були у них симптоми чи ні. В результаті тих, у кого підтвердився діагноз, відправили на строгий карантин, так само як і всіх контактуючих з ними людей.

Через 10 днів все населення міста повторно протестували, що показало незвичайний результат — кількість хворих знизилася на 90%. Всі ці дані надав професор Андреа Кресанти з Лондонського університету, який також брав участь в експерименті.

Важливо зазначити, що саме в місті Во Эуганео 22 лютого була зафіксована перша смерть від коронавіруса в Італії. Мер міста стверджує, що тестування було вкрай важливим, оскільки врятувало в результаті багато життів. Професор Кресанти також розповів, що тестування виявило вірус у 3% населення міста, а на кожного інфікованого коронавірусом з симптомами припадало близько 10 носіїв вірусу без симптомів.

Всіх людей ізолювали, а повторне тестування змогло виявити як мінімум 6 заражених без симптомів. Якщо б їх не виявили — інфекція продовжила б поширюватися.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Миколаєві пасажири побили водія трамвая за відмову везти більше 10 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!