Головна Новини Світ Італія В Італії закриють всі підприємства, поки не мине загроза зараження
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії закриють всі підприємства, поки не мине загроза зараження

Закриття в карантин підлягають всі установи, що не грають життєво-важливої ролі в житті країни

22 березня 2020, 16:57 comments1982
Поділіться публікацією:
В Італії закриють всі підприємства, поки не мине загроза зараження

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте в ніч на неділю, 22 березня, оголосив про рішення в рамках боротьби з коронавірусом призупинити роботу всіх підприємств, які не мають стратегічного для життя країни значення. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми прийняли рішення закрити всі не життєво важливі виробництва у всій Італії. Мова йде про всю принципово важливу продукцію та про всі послуги, без яких можна обійтися", — сказав глава італійського уряду.

Також він підкреслив, що дані заходи будуть діяти на території країни до 3 квітня, за попередніми даними, дати закінчення карантину.

За словами Конте, Італія, сильно страждає від вірусу, піддалася найсерйознішу кризу з часів Другої світової війни.

Нові обмежувальні заходи не стосуються сфери логістики і транспорту, медицини і фармацевтики, сфери енергетики і виробництва сільгосппродукції.

Конте закликав співгромадян поставитися до цього рішення "максимально спокійно і не панікувати. Він запевнив, що всі аптеки, супермаркети і продуктові магазини, продовжать працювати. Це стосується і торгівлі товарами першої необхідності. Громадський транспорт також продовжить роботу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у найбільш постраждалій європейській країні — Італії — від коронавіруса COVID-19 померло вже кілька уродженців України, хоча точне число жертв серед наших співвітчизників не називають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!