Головна Новини Світ Італія В Італії назвали матч Ліги чемпіонів однією з головних причин поширення коронавіруса в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії назвали матч Ліги чемпіонів однією з головних причин поширення коронавіруса в країні

Матч Ліги чемпіонів між Аталантою (Італія) і Валенсією (Іспанія) відвідали понад 40 тисяч людей, які могли заразитися коронавірусом

25 березня 2020, 19:39 comments2514
Поділіться публікацією:
В Італії назвали матч Ліги чемпіонів однією з головних причин поширення коронавіруса в країні

За словами мера італійського міста Бергамо в регіоні Ломбардія, який став головною точкою поширення коронавіруса Covid-19 в Італії, однією з головних причин поширення вірусу на території країни став футбольний матч Ліги чемпіонів між італійською Аталантою і іспанською Валенсією. Про це повідомляє видання Marca.

Мер Джорджіо Горі назвав спортивний поєдинок, який відбувся в Мілані 19 лютого, "біологічною бомбою". За його словами, тоді влада ще не знала про те, що відбувається, а коронавірус при цьому міг передаватися між 40 тисячами фанатів, які відвідали стадіон Сан-Сіро.

"Ніхто не знав, що вірус поширюється. Багато дивилися гру в компаніях, в ту ніч було багато контактів, вірус передавався від одного до іншого", — заявив мер Бергамо.

Також Джорджіо Горі уточнив, що матч — не єдина причина поширення коронавіруса Covid-19 в Італії. Він згадав про спалах в лікарні Альцано Ломбардо, де був пацієнт з невідомою пневмонією.

Як повідомляв портал "Коментарі", терміни проведення ЗНО та вступної капанії перенесуть через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!