Головна Новини Світ Італія Італія планує відкрити Колізей і музеї вже в травні
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія планує відкрити Колізей і музеї вже в травні

Італія стала третьою країною у світі за кількістю хворих і першою країною в Європі за кількістю смертей від коронавірусу

25 квітня 2020, 19:34 comments3151
Поділіться публікацією:
Італія планує відкрити Колізей і музеї вже в травні

В Італії планують відкрити музеї, Колізей та інші відомі археологічні пам'ятки вже в травні 2020 року. Про це повідомили у виданні La Repubblica з посиланням на слова міністра культури і туризму Італії Даріо Франческіні в ході інтерв'ю.

За словами міністра, музеї та інші пам'ятки запрацюють не відразу після завершення карантину в країні, який в Італії планується до 4 травня, а трохи пізніше. Також він додав, що уряд дозволить відкрити тільки ті заклади, які зможуть забезпечити безпеку для своїх відвідувачів.

Міністр підкреслив, що поки рано говорити про відкриття меж, тому в уряді Італії вирішили зосередитися на внутрішньому туризмі. Також влада планує підтримувати фінансово сім'ї з низькими доходами — до 500 євро.

Примітно, що Італія стала третьою країною в світі і другою в Європі за кількістю хворих коронавірусом Covid-19, а також другою країною в світі і першою в Європі за кількістю смертей від респіраторної хвороби.

Як повідомляв портал "Коментарі", третьої "Людини-павука" і другого "Доктора Стрэнджа" перенесли на 4 місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!