Головна Новини Світ Італія "Карантин в Італії": діти повертаються в дитсадки і школи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Карантин в Італії": діти повертаються в дитсадки і школи

В одному з регіонів Італії послаблюють карантин і починають працювати дитсадки і школи

10 травня 2020, 17:46 comments2388
Поділіться публікацією:
"Карантин в Італії": діти повертаються в дитсадки і школи

В італійському регіоні П'ємонт внаслідок послаблення карантину з 12 травня відкривають дитячі садочки та школи. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на ЗМІ Італії.

Так, за інформацією місцевої преси, установи будуть працювати до 12 червня, проте батькам доведеться оплачувати 10 євро на день, а також 5 євро за харчування. Спочатку заклади відкриються в муніципалітетах Боргосезія, Varallo і Квадроне провінції Верчелли.

Відзначається, що в групах дитячих садів одночасно зможуть перебувати не більше 4 дітей, а у класах початкової школи не більше 5, з розрахунку 4-5 квадратних метрів на кожного дитини. Діти будуть перебувати в закладах з 8 до 18 годин, однак формат навчання буде схожа на групу продовженого дня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Італії, незважаючи на рекордні швидкість поширення пандемії COVID-19 і масштаби зараження, прийняли рішення про послаблення карантину в країні, як тільки медики відзначили епідеміологічний спад. За словами ппрем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте, карантин створив "серйозне навантаження для третьої за величиною економіки єврозони". Хоча Італія є третьою країною у світі та друге в Європі за кількістю хворих, а також другою країною у світі та першою в Європі за кількістю смертей від коронавіруса Covid-19, плани по ослабленню карантину почнуть вступати в силу вже з 4 травня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!