Головна Новини Світ Італія Зеленський зняв санкції з внучки Муссоліні: вона відреагувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зняв санкції з внучки Муссоліні: вона відреагувала

Президент Володимир Зеленський скасував санкції на адресу внучки італійського фашиста Беніто Муссоліні за підтримку так званого "референдуму" на Донбасі

17 травня 2020, 17:30 comments3759
Поділіться публікацією:
Зеленський зняв санкції з внучки Муссоліні: вона відреагувала

У четвер, 14 травня, глава держави Володимир Зеленський підписав указ, яким скасував санкції проти шести осіб, які причетні до підтримки так званого "референдуму" за відділення Донбасу від України. Серед них опинилася і внучка італійського диктатора Беніто Муссоліні. Про це передає видання "Радіо Свобода".

Як зазначила Алессандра Муссоліні у відповідь на дане дійство, вона ніколи не була на території України, тим більше не брала участі у будь-яких політичних чи громадських подіях. За словами Муссоліні, скасування санкцій проти неї є "відновленням правди".

"Як я вже офіційно 15 листопада 2019 року поінформувала консульство Італії в Києві, я ніколи не бувала в Україні і, відповідно, жодним чином не брала участі у будь-якій політичній або громадській події в цій країні. Крім того, ні за яких обставин — ні прямо, ні побічно — я не мала можливості висловити будь-які оціночні судження щодо політичної ситуації в Україні. Я також ніколи не мала прямих або опосередкованих контактів з політиками або з представниками місцевої влади. У свій час я вважала "санкцію" абсолютно безпідставною, і сьогодні беру під увагу факт її скасування, що сприяє відновленню правди", — заявила рідна онука родоначальника італійського фашизму.

Відзначається, що Алессандра Муссоліні зарахована до кількох іноземцям, які нібито були спостерігачами за виборами" на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, в третю неділю травня, Україна відзначає День пам'яті політичних репресій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!