Головна Новини Світ Італія Італія набирає 60 тисяч волонтерів для контролю за соціальним дистанціюванням
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія набирає 60 тисяч волонтерів для контролю за соціальним дистанціюванням

Волонтери допоможуть не допустити новий спалах коронавірусу в Італії

25 травня 2020, 23:26 comments2062
Поділіться публікацією:
Італія набирає 60 тисяч волонтерів для контролю за соціальним дистанціюванням

Уряд Італії прийняв рішення найняти 60 тисяч волонтерів серед італійців для забезпечення дотримання правила соціального дистанціювання. Про це повідомили у виданні Reuters.

Міністр з регіональних питань Італії Франческо Бочча розповів, що таких волонтерів-добровольців будуть називати "цивільними помічниками". Вони будуть допомагати уряду перевіряти групи людей і надавати громадські послуги. Наприклад, доставляти продукти нужденним.

Мер італійського міста Барі Антоніо Декар уточнив, що волонтери також будуть контролювати входи в парки, ринки та інші громадські місця, а також стежити за дотриманням правил соціального дистанціювання в громадських місцях.

Волонтери будуть нагадувати про правила поведінки на вулиці після спалаху коронавіруса Covid-19 у світі, відповідати на запитання людей. Але при цьому вони не зможуть виписувати штрафи.

На момент публікації в Італії коронавірусом Covid-19 захворіли 230 тисяч осіб, з яких майже 33 тисячі померли, а ще 142 тисячі одужали. Таким чином, в Італії продовжують хворіти близько 55 тисяч осіб. Країна займає шосте місце у світі за кількістю хворих.

Як повідомляв портал "Коментарі", пандемія і бізнес: Aston Martin звільнив гендиректора. Його місце займе CEO Mercedes-AMG.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!