Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль перехопив дві ракети з сектора Газа
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль перехопив дві ракети з сектора Газа

Дві ракети з Гази були запущені в бік ізраїльських портових міст Ашдод і Ашкелон

11 вересня 2019, 00:30 comments1677
Поділіться публікацією:
Ізраїль перехопив дві ракети з сектора Газа

Дві ракети, випущені з сектора Газа, були перехоплені ізраїльською системою ПРО "Залізний купол". Про це повідомила Армія оборони Ізраїлю.

"Дві ракети з Гази були запущені в бік ізраїльських портових міст Ашдод і Ашкелон. На щастя, обидві вони були перехоплені системою протиповітряної оборони "Залізний купол", — йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що в зоні обстрілу опинилися близько півмільйона ізраїльських громадян. У їх числі був прем'єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху, який проводив передвиборну зустріч з активістами партії "Лікуд" в Ашдоді.

Захід транслювався в прямому ефірі. Нетаньяху був евакуйований зі сцени в захищене приміщення. Перервавши свою мову, прем'єр-міністр закликав активістів партії "Лікуд", присутніх на передвиборчу зустріч, до спокою. Через кілька хвилин глава уряду повернувся на сцену і продовжив передвиборну промову.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, в Україні приватним компаніям можуть дозволити займатися космічними розробками. Про це йдеться в проекті закону, який був зареєстрований на сайті Верховної Ради України. У пояснювальній записці зазначається, що законопроект спрямований на забезпечення розвитку, підвищення інвестиційної привабливості, а також створення конкурентного середовища для розвитку космічної галузі в Україні поряд з державним сектором підприємств приватної власності. "Статтею 4 Закону України "Про підприємництво" встановлено обмеження у здійсненні підприємницької діяльності, пов'язаної з випробуванням, виробництвом та експлуатацією ракет-носіїв, у тому числі з їх космічними запусками з будь-якою метою. Така діяльність може здійснюватися тільки державними підприємствами та організаціями", — зазначено в документі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!