Головна Новини Світ Близький Схід Іран проводить військові навчання на кордоні з Туреччиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран проводить військові навчання на кордоні з Туреччиною

Навчання не були заплановані, Туреччина не отримувала повідомлень

9 жовтня 2019, 16:48 comments1612
Поділіться публікацією:
Іран проводить військові навчання на кордоні з Туреччиною

Сьогодні, 9 жовтня, сухопутні війська Ірану почали незаплановані військові навчання на північному заході країни біля кордонів з Туреччиною. Про це передає інформагентство РБК-Україна, посилаючись на турецькі ЗМІ.

Відзначається, що підготовка солдат проводиться в районах поблизу озера Урмія, в північно-західній іранській провінції Західний Азербайджан. У військових навчаннях беруть участь підрозділи швидкого реагування, мобільні і наступальні бригади, а також вертольоти з повітряно-десантного підрозділу сухопутних військ іранської армії.

"Військові навчання спрямовані на оцінку боєготовності підрозділів армії, їх рухливості і спритності на поле бою", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора портал "Коментарі" повідомляв, що президент Туреччини Реджеп Ердоган направив наказ про нанесення авіаносного удару по базі курдських формувань в Сирії.

Раніше SDF заявили, що американські війська відійшли від прикордонних з Туреччиною територій на півночі Сирії, порушивши домовленості, досягнуті з союзними їм курдськими формуваннями. Президент Туреччини Тайіп Ердоган також заявив, що сили США залишають території, де Туреччина планує провести операцію проти курдських формувань.

"Турецькі літаки завдали удару по штабу курдських сил в околицях міста аль-Малікі в провінції Хасеке на північному сході Сирії", — зазначено в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!