Головна Новини Світ Близький Схід Турецькі військові обстріляли американський спецназ в Сирії, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецькі військові обстріляли американський спецназ в Сирії, - ЗМІ

Американський спецназ потрапив під обстріл збройних сил Туреччини

12 жовтня 2019, 00:36 comments2990
Поділіться публікацією:
Турецькі військові обстріляли американський спецназ в Сирії, - ЗМІ

Американський спецназ потрапив під обстріл турецьких військових в ході операції "Джерело світу" в Сирії, повідомив Newsweek.

За інформацією джерела видання в Пентагоні, американські військовослужбовці розглядали можливість вогню у відповідь в цілях самооборони, проте відмовилися від цієї ідеї після припинення обстрілу з боку турецької армії.

Співрозмовник Newsweek розповів, що Анкара повинна була бути інформована про позиції американського військового контингенту. При цьому джерело не зміг назвати точну кількість американських військових, які потрапили під обстріл в місті Кобани (Айн-ель-Араб).

У свою чергу, в Міноборони Туреччини заявили, що зробили всі необхідні заходи, щоб американська база не постраждала в результаті обстрілу позицій курдів біля військового об'єкта.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Трамп пригрозив повністю знищити економіку Туреччини. Заява прозвучала на тлі підготовки Туреччиною військової операції на півночі Сирії проти сирійських курдів, які були союзниками США в боротьбі з "Ісламським державою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!