Головна Новини Світ Близький Схід Курди погодилися на припинення вогню в Сирії, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Курди погодилися на припинення вогню в Сирії, - ЗМІ

За словами командувача SDF Мазлум Кобани, домовленість стосується територій, які обмежені північними прикордонними районами Сирії

18 жовтня 2019, 05:05 comments4511
Поділіться публікацією:
Курди погодилися на припинення вогню в Сирії, - ЗМІ

Курдські формування, що входять в коаліцію Сирійські демократичні сили (SDF) погодилися на припинення вогню, оголошене США і Туреччиною. Про це заявив командувач SDF Мазлум Кобани, повідомляє Reuters.

За словами Кобани, домовленість стосується територій, які обмежені північними прикордонними районами Сирії, що проходять між містами Рас-Аль-Айн і Таль-Абьяд.

Як зазначив представник SDF Ельдар Халіль, погодилися припинити вогонь "щоб зупинити кровопролиття". Його слова наводить телеканал Al Hadath.

Халіль підкреслив, що "домовленість про перемир'я стала результатом сильного опору, що чиниться курдами турецьким військам і їх найманців".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Франції висловив стурбованість тим, що відбувається в Сирії, а також позицією в цьому питанні США, вважаючи, що це може створити сприятливі умови для відродження терористичної праворадикальної угруповання ИГИЛ в самій Сирії, і в Іраку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!