Головна Новини Світ Близький Схід Ердоган розповів подробиці розмови з Трампом
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган розповів подробиці розмови з Трампом

Ердоган 9 жовтня оголосив про початок операції "Джерело світу" на півночі Сирії

19 жовтня 2019, 00:31 comments1810
Поділіться публікацією:
Ердоган розповів подробиці розмови з Трампом

Президент Туреччини Тайіп Ердоган повідомив про свою телефонну розмову з американським президентом Дональдом Трампом, в ході якого турецький лідер висловив задоволення кроками двох країн зі створення зони безпеки на півночі Сирії. Про це Тайіп Ердоган написав у Twitter.

"Я поділився з ним задоволенням від взаємних кроків, зроблених нами для зміцнення турецько-американських відносин, які базуються на глибоко укорінених і міцних основах. Бажаю, щоб наші спільні зусилля тривали для відновлення миру, процвітання і стабільності нашого регіону, в першу чергу в безпечній зоні на півночі Сирії", — написав Ердоган.

Ердоган і віце-президент США Майк домовилися про припинення на 120 годин турецької операції в Сирії для відводу сил самооборони сирійських курдів від кордону з Туреччиною.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Анкара і Вашингтон змогли прийти до угоди про негайне припинення вогню і встановлення перемир'я на 120 годин на території Сирії для того, щоб курдська самооборона могла вивести свої сили з місць проведення турецької операції "Джерело світу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!