Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині проходять Дні українського кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині проходять Дні українського кіно

У Стамбулі 1 грудня відбувся допрем'єрний показ фільму-притчі «Толока»

1 грудня 2019, 23:51 comments2124
Поділіться публікацією:
У Туреччині проходять Дні українського кіно

У турецькій столиці – Стамбулі, тривають Дні української кіно. В рамках цього заходу, сьогодні, 1 грудня відбувся допрем'єрний показ фільму-притчі "Толока" (режисер Михайло Іллєнко). Про це пише видання "Укрінформ".

Посол України в Туреччині Андрій Сибиги вважає, що показ даної кінокартини на настільки престижному майданчику в Стамбулі – це факт, який вказує на позитивні зміни в нашій країні.

"Якщо розвивається кіно і мистецтво, значить, ми рухаємося в правильному напрямку. Це дуже важливо знати і розуміти, особливо в настільки нелегкий час для України, коли наша країна переживає окупацію Криму і Донбасу. В цей час ми створюємо кіно, і це важливо, адже українська земля дуже багата талантами", — зазначив Сибиги.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 22 листопада в київському кінотеатрі "Жовтень" стартував Фестиваль нового грузинського кіно, який тривав до 27 листопада включно. Про це розповіла виданню керівник координаційної служби грузинської діаспори в Україні Анна Сордіа-Кравчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!