Головна Новини Світ Близький Схід Обстріляли американську військову базу в Іраку
commentss НОВИНИ Всі новини

Обстріляли американську військову базу в Іраку

Кілька ракет було випущено по базі в Іраку, де базуються американські військові

28 грудня 2019, 02:50 comments1179
Поділіться публікацією:
Обстріляли американську військову базу в Іраку

Американську військову базу в Іраку обстріляли, один підрядник США загинув, кілька військових отримали поранення. Про це повідомляє агентство Рейтер.

На територію, де знаходиться військова база, було випущено кілька ракет. За словами джерел агентства, служби безпеки знайшли недалеко від бази пускову установку.

На даний момент кількість загиблих і поранених уточнюється.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що прем'єр-міністр Іраку пішов у відставку через протести. Пізніше стало відомо, що президент Іраку Бархам Салех подав до парламенту прохання про відставку, заявивши, що в сформованих умовах не може відповідально виконувати свої політичні обов'язки. Крім того, Салех відмовився призначати кандидатуру підтримуваного Іраном парламентського блоку на посаду прем'єр-міністра і заявив, що такий вибір буде відкинутий протестувальниками. Блок Біна, очолюваний підтримується Іраном лідером опозиції Хаді аль-Амірі, призначив губернатора Басри Асаада аль-Эдани наступним прем'єр-міністром. Але Салех вважає, що таке призначення не заспокоїть протестувальників, що потребують незалежного прем'єр-міністра без партійної приналежності, і не допоможе приборкати хвилювання, які вражають країну. Оскільки конституція не дає Салеху права відхиляти кандидатури на прем'єрство, то він готовий піти. В даний момент він покинув столицю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!