Головна Новини Світ Близький Схід США відправлять на Близький Схід додатково близько 3 тисяч військових
commentss НОВИНИ Всі новини

США відправлять на Близький Схід додатково близько 3 тисяч військових

Американські військові повинні пробути на Близькому Сході 60 днів

3 січня 2020, 23:28 comments1689
Поділіться публікацією:
США відправлять на Близький Схід додатково близько 3 тисяч військових

Військове командування США прийняло рішення тимчасово відправити на Близький Схід додатково 3 тис. військових. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Зазначається, що таке рішення прийнято у зв'язку зі збільшеною загрозою для американських військових на Близькому Сході. В регіон перекинуть військових 82-ї повітряно-десантної дивізії, які базуються в Північній Кароліні. Частина військовослужбовців вирушать в Кувейт, а ще частина – в Ірак. Імовірно, військові будуть на Близькому Сході близько 60 днів. У підсумку, в регіоні будуть базуватися близько 3600 американських військових.

У повідомленні також зазначено, що рішення про відправку військових прийнято у зв'язку з нещодавнім нападом демонстрантів на американське посольство в Багдаді. Водночас, у США заявляють, що рішення не пов'язане із вбивством командира іранського спецпідрозділу "Кудс" Касема Сулеймані.

Раніше "Коментарі" писали, що в Багдаді (Ірак) сталася ракетна атака на аеропорт за наказом влади США, у результаті якої загинув глава іранського спецпідрозділу "Кудс" – генерал Касем Сулеймані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!