Головна Новини Світ Близький Схід В Іраку військові бази США обстріляли ракетами, іранські військові літаки підняті в повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іраку військові бази США обстріляли ракетами, іранські військові літаки підняті в повітря

5 січня після вбивства іранського генерала Касема Сулеймані парламент Іраку проголосував за виведення американських військ

8 січня 2020, 03:23 comments2383
Поділіться публікацією:
В Іраку військові бази США обстріляли ракетами, іранські військові літаки підняті в повітря

Щонайменше, 10 ракет вразили американську базу "Аль-Асад" в Іраку. Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на неназваного командира сунітського ополчення на місці події.

У консульстві США в Ербілі, в іракському Курдистані, також чули звуки сирени, однак деякі повідомлення припускають, що це, можливо, було просто випробуванням сирени.

За даними ABC, що посилається на джерела в США, атака була спрямована на "численні" об'єкти США в Іраку та здійснено балістичними ракетами з території Ірану. Серед інших обстрілу піддалися база в Ербілі, база Аль-Асад на заході країни.

Крім того, за інформацією РІА-Новини з посиланням на військового джерела, іранські військові літаки підняті в повітря, баражують над країною і в прикордонній зоні.

Прес-секретар президента США Дональда Трампа Стефані Грішем заявила, що він поінформований про ударах по американських базах в Іраку і проводить консультації зі своєю командою радників.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Білий Дім надіслав на адресу іранського уряду загрози прямого знищення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!