Головна Новини Світ Близький Схід "Вибачте за 13 років брехні": В Ірані звільнилися журналісти
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вибачте за 13 років брехні": В Ірані звільнилися журналісти

Журналісти не хочуть більше брехати і вирішили піти зі ЗМІ

14 січня 2020, 11:55 comments2437
Поділіться публікацією:
"Вибачте за 13 років брехні": В Ірані звільнилися журналісти

В Ірані двоє журналістів державної інформаційної служби після того, як військові збили український літак авіакомпанії "МАУ" і це замовчувалося, вибачилися за 13 років брехні і звільнилися, пише Fox News.

Один із журналістів написав у своєму Instagram, що йому було складно повірити, що люди були вбиті. "Вибачте мене за ті 13 років, які я брехав", — написав він.

Також з аналогічними заявами виступили ще кілька ведучих. Одна з журналісток, яка працювала на телеканалі, вирішила піти з професії після 21 року роботи і більше не повертатися в ЗМІ.

Нагадаємо, авіакатастрофа лайнера компанії "МАУ" відбулася 8 січня вранці. У "Боїнг" зі 176 людьми на борту, який тільки набирав висоту після зльоту, потрапила іранська ракета, після чого літак впав на землю і вибухнув. На жаль, нікому вижити не вдалося. Серед загиблих — 11 українців: 9 членів екіпажу і двоє пасажирів.

Раніше "Коментарі" розповідали про другого пілота Сергія Хоменка. Екс-військовий, який був командиром авіаескадрильї "Блакитна стежа", полковник, що мав за плечима 7600 годин нальоту і якому довіряли перевозити керівних осіб Міноборони на борту, в той фатальний день не повинен був летіти в Тегеран. Однак Сергія Хоменка замість Туреччини перенаправили другим пілотом на борт лайнера "Тегеран – Київ". Про це "Коментарям" розповів близький друг загиблого Юрій Андрієнко.


  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!