Головна Новини Світ Близький Схід Прихильники влади Венесуели опозицію не пустили в будівлю парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Прихильники влади Венесуели опозицію не пустили в будівлю парламенту

Рік тому Гуаидо проголосив себе президентом країни

16 січня 2020, 05:35 comments1285
Поділіться публікацією:
Прихильники влади Венесуели опозицію не пустили в будівлю парламенту

Прихильники уряду Венесуели не пустили опозиційних депутатів на чолі з Хуаном Гуаидо в будівлю парламенту. Про це повідомляють РИА Новости.

Венесуельський парламент 5 січня незаконно позбавив проголосив себе тимчасовим главою держави Хуана Гуаидо свого поста голови, на його місце обрано провладний депутат Луїс Парра. Рік назад Гуаидо проголосив себе президентом країни якраз на тій підставі, що він був спікером парламенту в момент так званого державного перевороту.

Гуаидо у середу, 15 січня, призначив зустріч опозиційних депутатів у Палаці Національної асамблеї, незважаючи на те, що тут в той же час була запланована сесія Конституційної асамблеї.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", двері для діалогу з опозицією Венесуели будуть залишатися відкритими — заявив президент країни Ніколас Мадуро. Раніше влада заявили про початок переговорів з низкою опозиційних політичних партій. Вже було досягнуто ряд домовленостей, зокрема про повернення Єдиної соціалістичної партії Венесуели (PSUV) в Національну асамблею, звільнення ув'язнених, захисту регіону Ессекібо, засудження санкцій і вимозі про їх негайне зняття, зміни у виборчому процесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!