Ізраїль завдав удару по об'єктам ХАМАС

На Близькому сході ситуація залишається напруженою

Ізраїльські військові нанесли удар по об'єктам ХАМАС. Повідомляється, що зробили це у відповідь на повітряні кулі з вибухівкою, які протягом дня запускалися із сектора Газа. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"В секторі Газа протягом дня запускали кульки з вибухівкою на територію Ізраїлю. У відповідь бойовий вертоліт Цахал завдав удару по підземній інфраструктурі Хамас", – йдеться в повідомленні армії оборони Ізраїлю.

Крім того, повідомлялося, що ізраїльські військові нанесли удари по об'єктам ХАМАС у секторі Газа, у тому числі по заводу, який займається виробництвом зброї.

Раніше "Коментарі" писали, що 5 січня, у Нью-Йорку (США) і Єрусалимі (Ізраїль) пройшов єдиний марш солідарності, спрямований на протест проти світового антисемітизму і в пам'ять про євреїв, які стали його жертвами в новітній історії. Організаторами маршу в Нью-Йорку є великі єврейські організації: Антидифамації ліга, Американський єврейський комітет, Рада рабинів Нью-Йорка, Jewish Community Relations Council і ДЯДЯ-Federation.Очікується, що не менш двох тисяч людей вийдуть на цей марш.