Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль завдав удару по об'єктам ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль завдав удару по об'єктам ХАМАС

На Близькому сході ситуація залишається напруженою

17 січня 2020, 05:17 comments1868
Поділіться публікацією:
Ізраїль завдав удару по об'єктам ХАМАС

Ізраїльські військові нанесли удар по об'єктам ХАМАС. Повідомляється, що зробили це у відповідь на повітряні кулі з вибухівкою, які протягом дня запускалися із сектора Газа. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"В секторі Газа протягом дня запускали кульки з вибухівкою на територію Ізраїлю. У відповідь бойовий вертоліт Цахал завдав удару по підземній інфраструктурі Хамас", – йдеться в повідомленні армії оборони Ізраїлю.

Крім того, повідомлялося, що ізраїльські військові нанесли удари по об'єктам ХАМАС у секторі Газа, у тому числі по заводу, який займається виробництвом зброї.

Раніше "Коментарі" писали, що 5 січня, у Нью-Йорку (США) і Єрусалимі (Ізраїль) пройшов єдиний марш солідарності, спрямований на протест проти світового антисемітизму і в пам'ять про євреїв, які стали його жертвами в новітній історії. Організаторами маршу в Нью-Йорку є великі єврейські організації: Антидифамації ліга, Американський єврейський комітет, Рада рабинів Нью-Йорка, Jewish Community Relations Council і ДЯДЯ-Federation.Очікується, що не менш двох тисяч людей вийдуть на цей марш.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!