Головна Новини Світ Близький Схід У Лівані сформують новий уряд
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лівані сформують новий уряд

В новий уряд Лівану увійшло 20 міністрів-технократів

22 січня 2020, 00:28 comments1520
Поділіться публікацією:
У Лівані сформують новий уряд

У Лівані сформують новий уряд. Президент країни Мішель Аун призначив прем'єр-міністра Хассана Дияба Дияба на чолі знову сформованого уряду. Про це повідомляє РИА-Новости.

"Президент Лівану Мішель Аун підписав документи щодо формування нового уряду. Підписав новий документ нового складу уряду на чолі з Хасаном Диябом", — пише видання з посиланням на представника президентського палацу.

У новому уряді двадцять міністрів-технократів.

Минуле уряд подав у відставку восени 2019 року на тлі масових антиурядових демонстрацій. Президент Мішель Аун призначив нового прем'єр-міністра — Хассана Дияба і доручив йому формування нового кабінету міністрів. Велика частина народних рухів не підтримали кандидатуру Дияба, також частина великих партій країни відмовилася від участі у складі нового уряду.

Як повідомляв портал "Коментарі", Організація Об'єднаних Націй закликала Ліван сформувати нове компетентний уряд, яке могло б краще шукати міжнародну допомогу, попереджаючи, що країна знаходиться в критичній фінансовій та економічній ситуації. Крім того, Генасамблея ООН позбавила Ліван права голосу на засіданнях органу. "МЗС висловив жаль у зв'язку з рішенням ООН про включення Лівану в список країн, позбавлених права голосу в Генеральній Асамблеї через несплати необхідних внесків", — йдеться в документі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!