Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині стався землетрус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині стався землетрус

Землетрус магнітудою 5,4 на заході Туреччині не призвело, за попередніми даними, до людських жертв

23 січня 2020, 00:35 comments2812
Поділіться публікацією:
У Туреччині стався землетрус

На заході Туреччини, в районі між містами Кыркагач і Акхисар провінції Маніса, стався землетрус. Про це повідомляє агентство по надзвичайних ситуацій країни.

"На даний момент ніяких негативних повідомлень нам не надходило, постраждалих та загиблих немає. У Акхисаре кілька будинків отримали ушкодження", — йдеться в заяві губернатора провінції Маніса Ахмет Деніза.

Як повідомив РІА Новини представник адміністрації Манисы, після першого підземного поштовху відбулися кілька афтершоків меншої сили.

Ситуація в місті, в цілому, спокійна, паніки немає, хоча деякі жителі поки бояться повертатися в свої будинки і залишаються на вулиці.

Попередньо, жертв землетрусу немає.

 Як повідомляв сайт "Коментарі", в тридцяти кілометрах від населеного пункту Гранада, Колумбія стався землетрус. Про це повідомляє Американська геологічна служба. Після землетрусу геологи зафіксували підземні поштовхи магнітудою 5,8, Вогнище залягало на глибині десяти кілометрів. За даними USGS, епіцентр розташовувався на відстані приблизно 47 кілометрів від населеного пункту Гранада. На даний момент про жертви землетрусу нічого не відомо. Про руйнування також невідомо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!