Головна Новини Світ Близький Схід Посольство США в Багдаді обгородили бетонною стіною
commentss НОВИНИ Всі новини

Посольство США в Багдаді обгородили бетонною стіною

Стіна з бетонних блоків висотою в кілька метрів вибудувана практично по всьому периметру посольства США

24 січня 2020, 04:13 comments1618
Поділіться публікацією:
Посольство США в Багдаді обгородили бетонною стіною

Посольство США в Багдаді обгородили масивними бетонними блоками. Такі заходи були вжиті для запобігання можливим нападам іракців на американську місію, розташовану в "зеленій зоні" міста. Про це повідомив іракський телеканал Al-Sumaria.

Стіна з бетонних блоків висотою в кілька метрів вибудувана практично по всьому периметру диппредставництва. На блоках розміщені попереджувальні знаки та оголошення про заборону наближатися до будівель місії ближче зазначених обмежень.

Зведення бетонних огорож у американського диппредставництва завершено перед грандіозною акцією, проведення якої заплановано в Багдаді на п'ятницю.

До "мільйонної демонстрації" закликав один з лідерів іракських шиїтів Муктада ас-Садр. Єдиним гаслом майбутнього ходи стане вимога негайного виведення американських військ з території Іраку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська військова база на території Іраку була обстріляна терористичними формуваннями. Зазначимо, США і Ірак відновили спільні операції проти угруповання "Ісламська держава". Також Вашингтон сподівається відновити найближчим часом тренувальні програми для підготовки іракських військових. Спільні операції були припинені на початку січня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.alsumaria.tv/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!