Головна Новини Світ Близький Схід В Алжирі розбився військовий літак: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Алжирі розбився військовий літак: є загиблі

В Алжирі загинули двоє пілотів

28 січня 2020, 03:15 comments1736
Поділіться публікацією:
В Алжирі розбився військовий літак: є загиблі

У алжирської провінції Уум-ель-Буаги розбився навчальний літак, двоє пілотів загинули. Про це пише Reuters.

За інформацією видання, мова йде про винищувач Су-30 російського виробництва. На даний момент невідома причина поломки літака, підтвердження причини катастрофи не було.

Як повідомляло видання "Коментарі", в останнім часом з літаками компанії Boeing відбуваються інциденти. Літака Boeing 767 японської авіакомпанії ANA довелося здійснити аварійну посадку в аеропорту вильоту. Про це повідомило агентство Кіодо.

Літак тільки набрав висоту і йому довелося повернутися назад в аеропорт. За даними агентства, було виявлено спалах в правому двигуні. Літак запросив аварійної посадки в Фукуоці. На борту перебувало близько трьохсот чоловік, ніхто з них не постраждав. На даний момент з'ясовуються всі подробиці інциденту.  Нагадаємо, лайнер 737 MAX зазнав аварії 10 березня цього року в Ефіопії. В результаті трагедії загинуло 157 осіб. Після того, що сталося у всьому світі експлуатацію цієї моделі Boeing заборонили. Саме з цією моделлю літаків сталися катастрофи в Ефіопії та Індонезії. Як сказано в заяві компанії, опублікованій на офіційному сайті, Boeing 737 MAX перестануть виробляти вже в січні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!