Головна Новини Світ Близький Схід У Багдаді випав сніг: це другий випадок за останні 100 років
commentss НОВИНИ Всі новини

У Багдаді випав сніг: це другий випадок за останні 100 років

Останній раз сніг накривав Ірак 12 років тому

12 лютого 2020, 21:28 comments2395
Поділіться публікацією:
У Багдаді випав сніг: це другий випадок за останні 100 років

У Багдаді та кількох інших містах Іраку випав сніг, що є винятково рідкісним явищем для близькосхідної країни з сухим і жарким кліматом. Про це передає ВВС Україна.

Втім зазначається, що для гірських, північних районах Іраку сніг випадає часто. Однак для Багдада і жарких південних міст країни, таких, як Карбала, — це погодне явище незвичайне. Останній раз сніг тут випадав 12 років тому, і це був перший випадок за 100 років.

Але іракці сприйняли таку зміну погоди з радістю, вони поспішають грати в сніжки і робити селфи, адже снігові покриви тут довго не пролежать.

Нагадаємо. раніше портал "Коментарі" повідомляв про ще один дивовижний явище як старожил з Японії, якому виповнилося 112 років і він потрапив у Книгу рекордів Гіннесса.

Довгожитель народився 5 березня 1907 року. В урочистій обстановці йому вручили сертифікат, що підтверджує його титул представники організації з рекордів.

Відзначимо, що попередній володар титулу теж був японцем — він помер у січні минулого року у віці 113 років. Всього в Японії проживає понад 70 тис. осіб у віці старше століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!