Головна Новини Світ Близький Схід У Лівії загинули люди внаслідок обстрілу армією Хафтара, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лівії загинули люди внаслідок обстрілу армією Хафтара, - ЗМІ

Командування ЛНА стверджує, що дотримується угоди про припинення вогню

19 лютого 2020, 06:42 comments1559
Поділіться публікацією:
У Лівії загинули люди внаслідок обстрілу армією Хафтара, - ЗМІ

В результаті обстрілу силами Лівійської національної армії (ЛНА) порту Тріполі загинули три людини. Про це передає Al Jazeera.

Міністерство охорони здоров'я Лівії також повідомило, що в внаслідок обстрілів п'ятеро людей отримали поранення. В уряді національної згоди Фаїза Сараджа уточнили, що всі загиблі і постраждалі — цивільні особи.

Представник ЛНА раніше заявив, що армія Халіфи Хафтара знищила турецьке судно з озброєнням та боєприпасами, які нібито були призначені "для збройних угруповань". Пізніше офіційний представник президента Туреччини Ібрагім Калин спростував інформацію про знищення корабля.

Як повідомляли "Коментарі", уряд національної згоди Лівії звернулося до турецької влади за військовою допомогою. Про це повідомляє телеканал Sky News Arabia. Лівія попросила у Туреччині військову підтримку повітряну, наземну та морську для відображення військових дій в Тріполі. У цьому місяці співпрацює з східно-лівійською владою маршал Халіфа Хафтар оголосив про початок битви і просування в Тріполі, який раніше контролюють сили міжнародно визнаного ПНР. Лівійські ЗМІ неодноразово повідомляли про сутички між силами Хафтара і ПНР. Наступ на Тріполі почалося ще навесні цього року, але кожна із сторін продовжує утримувати свої позиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.aljazeera.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!