Головна Новини Світ Близький Схід Турецькі війська почали наступ в сирійській провінції Ідліб, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецькі війська почали наступ в сирійській провінції Ідліб, - ЗМІ

29 січня президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган звинуватив Росію в невиконанні домовленостей про припинення вогню в Сирії

21 лютого 2020, 02:55 comments2719
Поділіться публікацією:
Турецькі війська почали наступ в сирійській провінції Ідліб, - ЗМІ

Війська Туреччини і підрозділи сирійської опозиції почали наступ на південно-сході сирійської провінції Ідліб проти армії Сирії. "Інтерфакс" з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє, що Туреччина надає сирійській опозиції артилерійську підтримку.

Антиурядові сирійські сили після боїв захопили населений пункт Найраб. Він знаходиться в 10 кілометрах від столиці провінції, міста Ідліб.

Підрозділи опозиції знищили танк і бронемашину сирійської армії, а ще один танк захопили.

 Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" повідомляв, що канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон закликали російського президента Володимира Путіна негайно припинити атаки в Ідлібі, де сьогодні загострилося протистояння діючому режиму Башара Асада.

Відомо, що такі вимоги висунули лідери країн Євросоюзу під час ініційованого ними телефонного дзвінка в Кремль. Також Меркель і Макрон заявили про готовність особистої зустрічі з Путіним і президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, щоб знайти політичне рішення конфлікту в регіоні. Відзначимо, що російські регулярні формування військових приєдналися до жорсткого протистояння Туреччини режиму Асада в Сирії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!