Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині з літака евакуювали всіх пасажирів через підозру на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині з літака евакуювали всіх пасажирів через підозру на коронавірус

Літак прилетів до Туреччини з Ірану, де нещодавно сталися випадки зараження коронавірусом

25 лютого 2020, 15:17 comments1907
Поділіться публікацією:
У Туреччині з літака евакуювали всіх пасажирів через підозру на коронавірус

Літак авіакомпанії Turkish Airlines, що вилетів з Ірану в Стамбул, Туреччина, екстрено приземлився в Анкарі. МОЗ країни запросив евакуювати всіх пасажирів у лікарню через підозру на коронавірус. Про це повідомляє Anadolu.

Так, літак, на борту якого було 132 пасажири, рейсом "Тегеран-Стамбул" приземлився в аеропорту "Анкара Есенбога" о 10.29. Повідомляється, що 17 іранців можуть бути заражені коронавірусом. За даними турецького МОЗ, всі пасажири будуть перебувати під наглядом протягом 14 днів у лікарні.

xm3XKTJW_25F7XCuagbljV4GD.jpg

Додамо, що з 23 лютого наземні, залізні та повітряні переправи між Туреччиною та Іраном були зупинені. Так, раніше 26 іноземним громадянам з ознаками застуди відмовили при проходженні кордону через запобіжні заходи. А з 21 по 23 лютого 16 громадян Туреччини, які приїхали з Ірану і мали ознаки застуди, відправили у лікарню. Але всі тестові зразки показали негативні результати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Тенеріфе близько 1000 туристів потрапили в "пастку": влада змушена були закрити на карантин готельний комплекс, оскільки у одного з постояльців – італійця – виявили зараження коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!