Головна Новини Світ Близький Схід Туреччина сприятиме потоку сирійських біженців до Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина сприятиме потоку сирійських біженців до Європи

Туреччина відреагувала на атаку з боку Росії

28 лютого 2020, 01:27 comments2851
Поділіться публікацією:
Туреччина сприятиме потоку сирійських біженців до Європи

Після атаки російською авіацією турецьких військових у Сирії Туреччина заявила, що більше не буде перешкоджати доступу сирійських біженців в Європу.

Повідомляється, що в результаті авіаудару урядових військ Сирії з Північно-Західного району Ідліб загинули 22 турецьких військовослужбовців, ще кілька отримали поранення, повідомив в п'ятницю вранці місцевий губернатор південно-східній провінції Хатай, передає Reuters.

Напередодні майбутнього прибуття біженців з Ідлібу турецькій поліції, берегової охорони і співробітникам прикордонної служби було наказано припинити роботу на сухопутних і морських пунктах пропуску біженців, повідомив турецький чиновник

Туреччина приймає близько 3,7 млн сирійських біженців. Згідно з угодою, погодженою в 2016 році, Європейський Союз надав мільярди євро в якості допомоги в обмін на згоду Анкари зупинити приплив мігрантів в Європу.

Раніше "Коментарі" писали, що Туреччина підтвердила авіаудар по своїм військовим в сирійській провінції Ідліб. Після цього турецька сторона перекинула військових через кордон для проведення надзвичайних процедур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!