Головна Новини Світ Близький Схід Коронавірус в Ірані: США послабили санкції проти Тегерану
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Ірані: США послабили санкції проти Тегерану

США закликали Іран повністю співпрацювати з міжнародними організаціями

29 лютого 2020, 08:47 comments2028
Поділіться публікацією:
Коронавірус в Ірані: США послабили санкції проти Тегерану

США вирішили послабити санкції проти Ірану в зв'язку з розповсюдженням в країні коронавірусу. Про це заявив державний секретар Майк Помпео, передає "Укрінформ".

"США вводять значні виключення з санкцій проти комерційного експорту в Іран продуктів харчування, ліків, медичних виробів та сільськогосподарської продукції", — сказав Помпео.

За словами держсекретаря, Штати будуть продовжувати взаємодію з країнами Близького Сходу в питанні подолання спалаху коронавірусу.

"США закликають Іран в повній мірі і прозоро співпрацювати з міжнародними організаціями допомоги і охорони здоров'я", — підкреслив Помпео, додавши, що підтримка іранського народу залишиться одним із пріоритетів США.

Зазначимо, спалах коронавірусу в Ірані є наймасштабнішим серед країн Близького Сходу. Серед хворих є і представники влади — віцепрезидент, заступник міністра охорони здоров'я та депутати парламенту.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 27 лютого колишній посол Ірану у Ватикані та Єгипті Хаді Хосроушахі помер від коронавірусу COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!