Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль запускає процес виходу з карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль запускає процес виходу з карантину

Уряд Ізраїлю зніме деякі обмеження з магазинів, шкіл і релігійних зібрань

19 квітня 2020, 15:26 comments3425
Поділіться публікацією:
Ізраїль запускає процес виходу з карантину

У неділю Ізраїль почав пом'якшувати обмеження на пересування, при цьому не повідомляючи про вихід з тривалого карантину, щоб не спровокувати нову хвилю поширення коронавіруса.

За словами прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху, голосування в кабінеті міністрів рано вранці затвердило ряд заходів, в тому числі відкриття магазинів на вулиці, шкіл для дітей з особливими освітніми потребами та відновлення невеликих молитовних зборів.

Більшість заходів набирає чинності з неділі, в той час як вибрані школи відкриють свої двері для учнів у вівторок, за даними міністерства освіти. Дозволяється проведення молитовних зборів до 19 осіб одночасно за умови, що вони проводяться на відкритому повітрі з людьми в масках і на відстані не менше двох метрів.

Раніше в рамках соціальної дистанції релігійні місця для всіх конфесій раніше були закриті, і з 12 квітня публічне носіння масок для обличчя стало обов'язковим. У своєму телевізійному зверненні в суботу Нетаньяху змалював "відповідальний і поступовий" план, що дозволяє повертати деяких працівників в офіси і промисловість. Напередодні Рамадану, який повинен початися в найближчі дні, прем'єр-міністр закликав мусульман в Ізраїлі "харчуватися тільки в сімейному колі".

Нагадаємо, що в Ізраїлі зареєстровано понад 13 360 підтверджених випадків захворювання з 171 смертельним результатом. Міністерство охорони здоров'я повідомляє, що понад 3500 пацієнтів одужали і виписані з лікарні.

Як повідомляло видання "Коментарі", Зеленський розповів, що робить влада в Україні для підтримки бізнесу в умовах карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!