Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль буде продавати марихуану іншим країнам і хоче заробити мільйони доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль буде продавати марихуану іншим країнам і хоче заробити мільйони доларів

Експортери канабісу повинні отримати спецдозвіл від ізраїльського МОЗ, щоб продавати марихуану іншим країнам

15 травня 2020, 11:30 comments1893
Поділіться публікацією:
Ізраїль буде продавати марихуану іншим країнам і хоче заробити мільйони доларів

Міністр економіки Ізраїлю Елі Коен підписав указ про те, що їх держава відтепер може продавати марихуану в інші країни. Припускають, що продаж наркотичної речовини за кордон принесе Ізраїлю сотні мільйонів доларів доходу. Про це інформує The Times of Israel.

Повідомляється, що ідею про продаж марихуани розглядають вже кілька років. Рік тому місцевий кабмін нарешті дав добро, і з тих пір рішення обговорювали в міністерстві фінансів та охорони здоров'я. Тільки тепер воно набуло чинності: експортери канабісу повинні отримати спецдозвіл від ізраїльського МОЗ, щоб продавати його іншим країнам. До речі, ось уже три роки в Ізраїлі марихуана офіційно дозволена для використання в медичних цілях.

Раніше ми повідомляли, що в аеропорту Полінезії затримали засновника всесвітньо відомого канадського цирку Cirque du Soleil Гі Лаліберте. Мільярдера, який тільки що зійшов з борту свого приватного літака, заарештували за звинуваченням у вирощуванні канабісу. Так, за інформацією місцевої влади, Гі Лаліберте вирощував коноплю на своєму приватному острові Нукутепі, який знаходиться на півдні Тихого океану. Мільярдер, який сьогодні постане перед судом, пояснив, що вирощував ці рослини виключно "для свого здоров'я" в медичних цілях. Лаліберте запевнив, що канабіс був не для продажу і відхрестився від чуток про його причетність до торгівлі наркотиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!