Головна Новини Світ Північна Америка Незвичайний кур'єр на час карантину: мексиканець відправив в магазин за чіпсами свого собаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайний кур'єр на час карантину: мексиканець відправив в магазин за чіпсами свого собаку

Собака принес своєму господареві чіпси з магазину, поки той перебував у самоізоляції

27 березня 2020, 05:00 comments4727
Поділіться публікацією:
Незвичайний кур'єр на час карантину: мексиканець відправив в магазин за чіпсами свого собаку

Мексиканець, будучи в самоізоляції через коронавірусну пандемію, дуже захотів улюблених чіпсів. Оскільки залишати будинок під час карантину чоловік не міг, то за їжею вирішив відправити в магазин свого собаку. Про курйозну історію пише Daily Mirror.

Так, Антоніо Муньос з Мексики послав домашнього улюбленця – собаку породи чихуахуа — в магазин із запискою і грошима, прикріпленими до нашийника. В записці було сказано: "будь ласка, продайте моєму собаці трохи Cheetos (чіпси – ред.), оранжевого кольору, а не червоного, вони занадто гострі. У неї є 20 доларів, прикріплених до ошийника. Увага: він вкусить, якщо спробуєте його образити".

Додамо, що чихуахуа в ролі карантинного кур'єра на фото виглядає трохи нервовим, але з дорученням успішно справився: приніс упаковку шкідливих ласощів своєму господареві, та ще й правильного кольору.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що на Тернопільщині помітили "чумного лікаря" у супермаркеті. Очевидці зняли на відео чоловіка, який прийшов за покупками в чорній масці з дзьобом – такі раніше носили лікарі, захищаючись під час чуми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!