Головна Новини Світ Решта світу Місце на Землі, де не зможе вижити жоден організм: відкриття вчених
commentss НОВИНИ Всі новини

Місце на Землі, де не зможе вижити жоден організм: відкриття вчених

В долині Даллол, яку прийнято вважати вулканічною, є безліч озер, проте всі вони переповнені дуже солоним і багатим на магній розчином

11 листопада 2019, 21:30 comments2878
Поділіться публікацією:
Місце на Землі, де не зможе вижити жоден організм: відкриття вчених

Вчені з університету Париж-ПІВДЕНЬ" провели дослідження, спрямоване на виявлення місць на планеті Земля, де не зможе існувати ні одна жива клітина. Як з'ясувалося, таке є – воно являє собою долину Даллол (Ефіопія). Про це повідомляє видання CHANGEUA.

Як правило, рівень придатності того чи іншого місця на планеті для життя, визначається наявністю води. З'ясувалося, що цей критерій не завжди відіграє першорядну роль.

Так, в долині Даллол, яку прийнято вважати вулканічною, є багато озер, проте всі вони переповнені дуже солоним і багатим на магній розчином. Дослідження показало, що саме через ці характеристики, озера здатні прогріватися до 108 градусів Цельсія. При такому порядку речей, впевнені вчені, в долині не зможуть вижити навіть бактерії, не кажучи вже про людей або тварин.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що французькі вчені провели дослідження, результати якого підтверджують, що регулярне вживання вітаміну D подовжує життя на 10-15 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!