Головна Новини Світ Решта світу Вибух і стрілянина в коледжі на Філіппінах: загинув поліцейський і поранено 10 студентів
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух і стрілянина в коледжі на Філіппінах: загинув поліцейський і поранено 10 студентів

У навчальний заклад увірвався невідомий з гранатою, яку кинув у копів

28 листопада 2019, 10:44 comments1530
Поділіться публікацією:
Вибух і стрілянина в коледжі на Філіппінах: загинув поліцейський і поранено 10 студентів

Сьогодні на Філіппінах в одному з коледжів стався вибух і стрілянина, внаслідок чого одна людина загинула і ще 11 отримали поранення. Про це повідомляє місцеве видання Manila Bulletin.

За інформацією правоохоронців, 28 листопада вранці в провінції Східний Місаміс в коледж потрапив невідомий, який вів себе дивно, через що співробітники подзвонили в поліцію. Коли копи прибули на місце, чоловік кинув у їхній бік гранату: в результаті вибуху, загинув сержант, а також постраждали 10 студентів і ще один правоохоронець. Самого агресора застрелили, і зараз встановлюють особу загиблого і його мотиви.

Раніше "Коментарі" повідомляли про стрілянину в російському Благовєщенську. Хлопець прийшов на заняття в Амурський коледж із зброєю і розстріляв учнів: загинули два юнаки, ще троє потрапили в лікарню. Сам стрілок покінчив життя самогубством. Одна з версій події — помста за дівчину, яку нібито зґвалтували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!