Головна Новини Світ Решта світу Стало відомо, що попросив Лукашенко на зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що попросив Лукашенко на зустрічі з Путіним

Поки в Білорусі проходили протести, Лукашенко спілкувався з Путіним

7 грудня 2019, 17:44 comments3190
Поділіться публікацією:
Стало відомо, що попросив Лукашенко на зустрічі з Путіним

Президент Білорусі Олександр Лукашенко попросив у лідера Російської Федерації Володимира Путіна рівних умов для транзиту газу і нафти. Про це інформує російське ТАСС.

Сьогодні в Сочі відбулися двосторонні переговори Білорусі та РФ. Лукашенко заявив, що йому не потрібен від Росії дешевий газ чи дешева нафта, а вимагав – рівні економічні умови для конкуруючих підприємств. Так, Лукашенко підкреслив, що не вийде створити основу відносин у рамках Союзної держави, якщо компанії будуть купувати паливо за різними цінами. Мета приїзду, за словами білоруського президента, розвивати договір про Союзну державу.

"Ми домовилися давно, розвиваючи наш договір: люди і суб'єкти господарювання повинні мати рівні умови для життя і роботи. Все! Рівні умови, більше нічого не треба",- зазначив Лукашенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поки Лукашенко відправився на зустріч до Путіна в Сочі, в його країні протягом п'яти годин проходила акція на підтримку незалежності Білорусі. Близько тисячі людей вийшли на вулиці, щоб висловити протест щодо інтеграції Білорусі з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!