Головна Новини Світ Решта світу Financial Times назвала слово року
commentss НОВИНИ Всі новини

Financial Times назвала слово року

Видання Financial Times визначило слово 2019 року

24 грудня 2019, 11:26 comments2980
Поділіться публікацією:
Financial Times назвала слово року

Газета Financial Times обрала словом 2019 року вираз Be water ("Будь водою") — слоган протестувальників в Гонконзі, пишуть "РИА Новости".

Ця фраза часто вживалася в філософії бойових мистецтв і стала популярною на початку 1970-х років завдяки акторові Брюсу Лі. Зараз цей вислів вживають гонконзькі мітингувальники. Фраза застосовувалася в тому числі по відношенню до того, як учасники акцій координували свої дії проти силовиків.

Як повідомляло видання "Коментарі", з січня наступного року головний редактор видання Лайонел Барбер піде з посади після 14 років роботи на цій посаді. Майбутній головред видання Рула Халаф працює в газеті вже 24 роки, а з 2016-го була заступником Барбера.

В 2018 році Financial Times визнала Україну першою серед усіх пострадянських країн світу з поліпшення ділового клімату, рейтинг будувався за показниками темпу розвитку. В рейтингу Україна посідає перше місце – її клімат покращився на 24,21 пункту на тлі загального результату 63,9.

Видання зазначило, що настільки вражаючі результати в значною мірою обумовлені низькою початковою точкою, з якої вела відлік Україна. Також вказується на те, що бізнес-клімат в країні неухильно поліпшується, незважаючи на побоювання щодо верховенства закону і впливу олігархату на ділову і політичну сферу країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!