Головна Новини Світ Решта світу Військові Ізраїлю вбили трьох палестинців в результаті нападу на кордоні з Газою
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові Ізраїлю вбили трьох палестинців в результаті нападу на кордоні з Газою

Палестинці кинули гранату в бік військових Ізраїлю

22 січня 2020, 05:55 comments1776
Поділіться публікацією:
Військові Ізраїлю вбили трьох палестинців в результаті нападу на кордоні з Газою

Ізраїльські війська застрелили трьох палестинців, які кинули в них вибухівку після спроби перетнути кордон з території Гази. Про це повідомляє Reuters.

Військові Ізраїлю оточили район в південній частині палестинського прибережного анклаву після того, як виявили трьох підозрюваних, які перетинають кордон.

"Обшукали цей район у відношенні підозрюваних, які кинули гранату або вибуховий пристрій у військових, які потім відкрили вогонь за трьома палестинцям", — йдеться в заяві військових.

Двоє з убитих палестинців були у віці 18 років, а третьому — 17 років, повідомило джерело в поліції в Газі. За словами джерела, це були цивільні особи, які не мають бойовий приналежності в Газі.

Раніше "Коментарі" писали, що 5 січня, у Нью-Йорку (США) та Єрусалимі (Ізраїль) пройшов єдиний марш солідарності, спрямований на протест проти світового антисемітизму і в пам'ять про євреїв, які стали його жертвами в новітній історії. Організаторами маршу в Нью-Йорку є великі єврейські організації: Антидифамаційна ліга, Американський єврейський комітет, Рада рабинів Нью-Йорка, Jewish Community Relations Council і ДЯДЯ-Federation.Очікується, що не менше двох тисяч людей вийдуть на цей марш.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!