Головна Новини Світ Решта світу Потужний землетрус стався біля берегів Ямайки
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний землетрус стався біля берегів Ямайки

Магнітуда землетрусу біля берегів Ямайки склав 7,7 бала

29 січня 2020, 01:15 comments1697
Поділіться публікацією:
Потужний землетрус стався біля берегів Ямайки

Біля берегів Ямайки стався потужний землетрус, магнітуда становить 7,7 бала. Про це повідомляє Американська геологічна служба.

Землетрус стався на північно-західному узбережжі, осередок залягав на глибині десяти кілометрів. Землетрус також відчувався і на Кубі і в південній частини Флориди. З приміщень і будівель Маямі були евакуйовані, деякі будівлі буквально хиталися від стихії, повідомляє геологічна служба.

На даний момент невідомо, чи є жертви від землетрусу, однак користувачі соціальних мереж повідомляють про зруйнованих будинках. Так, можливі хвилі цунамі вздовж узбережжя Белізу, Куби, Гондурасу, Мексики, Кайманових островів і Ямайки.

Як повідомляв сайт "Коментарі", на заході Туреччини, в районі між містами Кыркагач і Акхисар провінції Маніса, стався землетрус. Про це повідомляє агентство з надзвичайних ситуацій країни. Міністр оборони країни Хулуси Акар повідомив, що рятувальні команди направлені в регіон катастрофи. Пізніше турецькі власті повідомили, що число загиблих під час землетрусу зросла до 8 осіб, постраждали більше 300.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!