Головна Новини Світ Решта світу "Казкове Балі": тисячі туристів з Китаю "застрягли" на острові через карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

"Казкове Балі": тисячі туристів з Китаю "застрягли" на острові через карантин

Уряд Індонезії тимчасово закрив авіасполучення з Китаєм

5 лютого 2020, 21:39 comments3115
Поділіться публікацією:
"Казкове Балі": тисячі туристів з Китаю "застрягли" на острові через карантин

Сьогодні тисячі китайських туристів не можуть повернутися додому з поїздки на індонезійський острів Балі, так як уряд країни закрив авіасполучення з Китаєм у зв'язку з загрозою зараження коронавірусів. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

Як передає консульство Китаю, на Балі "застрягли" близько п'яти тисяч жителів Китаю. і висловлюють надію, що імміграційна служба острова надасть їм необхідну допомогу на час закриття авіарейсів.

До ситуації, що склалася підключилися балійські готелі, які дали гарантії, що допоможуть з проживанням людям, які не по своїй волі змушені залишитися.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МОЗ отримало тести для виявлення випадків зараження китайським коронавірусом, який вийшов за межі КНР.

"Реагенти в складі тест-системи дозволять проводити лабораторну діагностику нового коронавируса на сучасному рівні. Набори розроблені в Німеччині з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення даного виду коронавируса", — зазначено в повідомленні відомства, опублікованому кілька днів тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!