Головна Новини Світ Решта світу Канада обмежить швидкість вантажних потягів
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада обмежить швидкість вантажних потягів

Через аварію потяга з нафтою буде обмежена швидкість поїздів в Канаді

7 лютого 2020, 08:25 comments1710
Поділіться публікацією:
Канада обмежить швидкість вантажних потягів

Після того, як поїзд з сирою нафтою Canadian Pacific Railway Ltd зійшов з рейок і загорівся, Канада встановить обмеження швидкості для поїздів, що перевозять небезпечні вантажі. Про це передає Reuters. 

Аварія, що сталась вранці четверга в штаті Саскачеван, стала другим сходженням з рейок у цьому районі за останні два місяці. Федеральний міністр транспорту Марк Гарно заявив, що починаючи з опівночі п'ятниці (05:00 за Гринвічем у суботу, 8 лютого) поїзди, що перевозять більше 20 вагонів небезпечних вантажів, будуть обмежені швидкістю 25 миль на годину (40 км/год) по всій країні протягом наступних 30 днів. 

А в міських районах гранична швидкість буде ще нижча — 20 миль на годину (32 км/год). Скорочення являють собою половину від нормального обмеження швидкості. В залежності від результатів розслідування аварії, 30-денний період може бути скорочений або продовжений. 

"Я розумію, що це вплине на економіку країни ... але дуже і дуже важливо, щоб ми не жертвували безпекою", — сказав Гарно. 

До небезпечних товарів відносяться сира нафта, що розбавляється конденсатом, бензином, дизельним паливом, хімікатами і деякими добривами.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Канаді перевозив нафту товарний поїзд на швидкості зійшов з рейок і загорівся.  За словами очевидців, з рейок зійшли 25-30 вагонів, потім відбувся вибух, в результаті якого почалася сильна пожежа.

В результаті події була проведена евакуація довколишнього села.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!