Головна Новини Світ Решта світу У Таїланді туристичні катери потрапили в аварію: є загиблі й травмовані
commentss НОВИНИ Всі новини

У Таїланді туристичні катери потрапили в аварію: є загиблі й травмовані

Серед загиблих через зіткнення катерів в Таїланді – двоє дітей з Росії

10 лютого 2020, 11:06 comments2379
Поділіться публікацією:
У Таїланді туристичні катери потрапили в аварію: є загиблі й травмовані

У Таїланді, у східного узбережжя Пхукета, зіткнулися два туристичних катера, що призвело до жертв. Про це повідомляє The Phuket News.

Аварія з швидкохідними катерами сталася сьогодні вранці, близько 8:15, в районі каналу, що зв'язує дві основні гавані Пхукета з затокою на східній стороні острова. Наразі відомо про двох загиблих – 12-річного хлопчика і 6-річну дівчинку з Росії. Крім того, 22 людини були травмовані, всі вони доставлені в лікарні. Чотири члени екіпажу на двох човнах не постраждали.

За даними поліції, туристичний катер Payan 5 компанії Seastar відправлявся з Лайєм Нга в Рассад, щоб зустріти туристів на пристані Royal Phuket Marina. Але був збитий інший човном ALP, керованим компанією LP. На останньому — було повно туристів і він прямував в затоку з Пхукетської лагуни. Всього на двох катерах було 39 осіб. Поліція розслідує всі обставини аварії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Таїланді дітей змило хвилею в море під час свята. Так, батьки вирішили відсвяткувати День дітей і влаштовували на березі моря святковий пікнік. Поки дорослі були зайняті приготуванням, чотирьох дітей буквально змило величезною хвилею в море.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!