Головна Новини Світ Решта світу Нестандартна профілактика коронавірусу: з тайванських серіалів вирізають сцени поцілунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Нестандартна профілактика коронавірусу: з тайванських серіалів вирізають сцени поцілунків

Тайванці так побоюються зараження коронавірусом, що вирішили уникати поцілунків навіть у серіалах

10 лютого 2020, 11:56 comments2084
Поділіться публікацією:
Нестандартна профілактика коронавірусу: з тайванських серіалів вирізають сцени поцілунків

У тайванських серіалах вирізають поцілункові моменти, щоб таким незвичайним способом запобігти поширенню коронавірусу на острові. Про це пише The Straits Times.

Так, спалах коронавірусу в китайському місті Ухань призвів до припинення зйомок телевізійних драм тайванського виробництва в Китаї. І хоча на своєму острові тайванці продовжують створювати кіно, телеканали вживають додаткові запобіжні заходи, в тому числі — забороняють акторам "інтимну взаємодію" для запобігання поширенню коронавірусу. Так, у серіалі "Золоте місто" нещодавно була сцена, в якій актриса Міа Чіу цілувала актора Цзюнь Фу всього одну скороминущу секунду, тоді як планувався поцілунок більш довгий і пристрасний. Сама актриса не проти таких змін, оскільки вважає "легкий поцілунок" у цій ситуації більш доречним.

У свою чергу, "Східна мовна компанія" заявила, що уникне надмірно інтимних сцен і зйомок у людних місцях. Компанія вже підготувала маски для всієї знімальної групи на час зйомок.

Зазначимо, що всього на острові відомо про 18 випадків зараження, тоді як у всьому світі число хворих перевищило 40 000.

Раніше "Коментарі" розповіли, що китайський коронавірус вперше підтвердили в українця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!