Головна Новини Світ Решта світу Порти не пускають круїзний лайнер з Гонконгу: побоюються коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Порти не пускають круїзний лайнер з Гонконгу: побоюються коронавірусу

У Таїланді запропонували гуманітарну допомогу круїзному лайнеру, який йде з Гонконгу з 2 000 людьми на борту, але пасажирам вийти на берег не дали

11 лютого 2020, 16:51 comments2687
Поділіться публікацією:
Порти не пускають круїзний лайнер з Гонконгу: побоюються коронавірусу

Круїзному лайнеру з Гонконгу відмовили вже в 4 портах через ризик розповсюдження китайського коронавірусу, інформує CNN.

Так, на борту корабля MS Westerdam знаходиться понад 2000 осіб. Спочатку лайнер вийшов з Сінгапуру 16 січня і заходив в порти Таїланду, Камбоджі, В'єтнаму і Гонконгу. В останньому – на борт зайшли понад 700 осіб. За даними компанії Holland America, корабель повинен був зупинятися на Філіппінах, Тайвані, в Японії, Південній Кореї і, нарешті, у Китаї. Однак Філіппіни, Тайвань оголосили про закриття своїх портів для круїзних лайнерів через страх перед коронавірусом, а японська влада сказала, що кораблю доведеться стояти в морі у "режимі очікування". Пізніше MS Westerdam оголосив про плани зупинитися у Лайєм-Чабанг, Таїланд, і дозволити зійти на берег своїм пасажирам. Як заявила влада Таїланду, країна спробує допомогти кораблю, але не дозволить швартуватися у Таїланді, щоб запобігти поширенню коронавірусу. Так, обіцяють надати гуманітарну допомогу, заправити паливо або поповнити запаси їжі та води.

Зазначимо, що зараз відомо про більше 1 тисячі летальних випадків після зараження коронавірусною інфекцією, а кількість фактів захворювання у світі досягла 43 тисяч.

Раніше "Коментарі" написали, що в Росії заарештували хлопця, який зображував "судоми через коронавірус" у метро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!