Головна Новини Світ Решта світу На Гаїті через пожежі в дитбудинку загинули 15 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

На Гаїті через пожежі в дитбудинку загинули 15 дітей

Пожежа спалахнула в дитячому притулку, керованому американської християнської групою

15 лютого 2020, 02:55 comments1778
Поділіться публікацією:
На Гаїті через пожежі в дитбудинку загинули 15 дітей

В результаті пожежі, що охопила дитячий будинок на Гаїті, загинули 15 дітей. Про це повідомляє The Guardian.

Пожежа спалахнула в дитячому притулку, керованому американської християнською групою, що викликало нові суперечки з приводу розповсюдження незареєстрованих дитячих будинків у бідній країні Америки.

Двоє дітей згоріли дотла. Тринадцять інших померли в лікарні з-за задухи.

Рятувальники прибули на місце події на мотоциклах, у них не було балонів з киснем або машин швидкої допомоги, необхідних для перевезення дітей до лікарні. Дітей можна було врятувати, але для цього не було обладнання.

Нагадаємо, що 25 березня в російському Кемерово сталася пожежа в торговому центрі "Зимова вишня". Деяким людям довелося вистрибувати з вікон, щоб врятуватися від вогню. Відповідні відеозаписи були опубліковані в Мережі. Зокрема, очевидці зняли на відео молодого чоловіка, який вистрибнув з вікна четвертого поверху будівлі. Судячи з того, що з вікна валив густий чорний дим, у нього просто не залишалося іншого виходу. Також ми писали про те, що під час сильної пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерові діти дзвонили рідним, щоб сказати прощальні словами.

Нагадаємо, на причалі озера Гантерсвилль на річці Теннессі, штат Алабама, США сталася пожежа: горіли пришвартовані там човни. Інцидент стався вночі в понеділок. Вогонь знищив близько 35 човнів, які перебували на критій човнової пристані. Деякі з човнів потонуло, а інші – попливли до прибуття рятувальників. Повідомляється, що щонайменше 8 людей загинули, а ще семеро – змогли відплисти на безпечну відстань або були врятовані неподалік від пристані. Всім їм надано допомогу медиків, постраждалі отримали легкі травми і переохолодження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!