Головна Новини Світ Решта світу Проти екс-президента Болівії почали розслідування
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти екс-президента Болівії почали розслідування

Підозрюваними у справі також проходить колишній віце-президент Альваро Гарсія Линера і ряд екс-міністрів

20 лютого 2020, 06:30 comments1326
Поділіться публікацією:
Проти екс-президента Болівії почали розслідування

Прокуратура болівійського міста Ла-Паса початку розслідування в відношенні екс-президента країни Ево Моралеса за підозрою у фальсифікації на виборах глави держави. Про це заявив генеральний прокурор Болівії Хуан Ланчипа, повідомляє Agencia Boliviana de Información.

Підозрюваними у справі також проходить колишній віце-президент Альваро Гарсія Линера і ряд екс-міністрів.

"Нам надійшла інформація, що було відкрито нову справу стосовно колишніх влади (Ево Моралеса, — ред.) у зв'язку з фальсифікаціями на виборах", — сказав Ланчипа.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Болівія, є непостійним членом ООН, ініціювала скликання засідання Ради Безпеки ООН через загострення ситуації навколо Сирійської Арабської Республіки(САР). Про це повідомив постійний представник країни при всесвітній організації Сача Льоренти. Як зазначив дипломат, його країну турбують не тільки останні заяви Дональда Трампа, але і "ескалація риторики щодо Сирії", а також "постійні погрози односторонніх військових дій" з боку західних країн, які, як він зазначив, "будуть порушенням принципів і цілей статуту ООН". Представник Болівії очікує, що засідання пройде вранці 12 квітня за закритими дверима.

Перехідний уряд Болівії вперше з 2008 року призначила посла республіки Америки. Про це МЗС південноамериканської країни повідомив у Twitter. "Глава МЗС Карен Лонгарик призначила Уолтера Оскара Серрате новим надзвичайним і повноважним послом в США", − наголошується в повідомленні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!