Головна Новини Світ Решта світу Помер найстаріший чоловік планети
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер найстаріший чоловік планети

В Японії померла найстаріша людина світу. Тітецу Ватанабе прожив 112 років, а на початку лютого Книга рекордів Гіннесса офіційно визнала його найстарішим чоловіком планети.

25 лютого 2020, 11:07 comments5320
Поділіться публікацією:
Помер найстаріший чоловік планети

До свого 113-річчя японець не дожив лише кілька днів — повідомляє Твіттер Книги рекордів. 5 березня чоловік збирався відсвяткувати свій день народження. Він до останнього почувався добре — відзначають в будинку для літніх людей у Ніїгаті, де той жив останнім часом. Тут же йому на початку місяця вручили сертифікат представники Книги рекордів Гіннеса.

Тітецу Ватанабе народився в 1907-му році в родині фермерів. Все життя пропрацював на державній службі. У нього народилося п'ятеро дітей, 12 онуків і 16 правнуків і навіть один праправнук. Свій секрет довголіття чоловік розкрив у січні минулого року. "Ніколи не злитися і завжди посміхатися", — сказав він в інтерв'ю одній з місцевих газет.

Тітецу Ватанабе став найстарішим чоловіком планети, після того як помер попередній рекордсмен, теж японець. Масадзо Нонаку з острова Хоккайдо пішов з життя у січні минулого року, коли йому було 113 років. Японці досить часто очолюють рейтинги найстаріших людей планети. Середня тривалість життя в Японії — майже 84 роки. Тоді як, наприклад, в Україні цей показник не перевищує 72-х років.

Як раніше повідомляли "Комментарии", касові збори "Соніка в кіно" встановили рекорд.

Фото: https://twitter.com/gwr_es




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/gwr_es
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!